Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Szolgáltatók - Budapest képes leírás - Budapesti takarító cégek.tlap.hu
részletek »

Egyéb Szolgáltatók - Budapest - Budapesti takarító cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Egyéb Szolgáltatók - Budapest
Keresés
Találatok száma - 15 db
Alpin-Clean Kft

Alpin-Clean Kft

Alpin-Clean Kft. szakembereik szakmai tudására és gyakorlatára alapozva céluk, hogy megrendelőik igényeit kielégítő komplex szolgáltatást nyújtsanak. Ennek érdekében a mindenkori előírások és technológiai irányelvek, valamint gyakorlati tapasztalataik alapján kidolgozott takarítási programjaikat a megrendelői elvárásokhoz igazodva rugalmasan alakítják. Tevékenységüket alapvetően két ágazatra bontották. Az Alpin ágazat ablaktisztítást és alpintechnikát igénylő feladatokat, a takarítási (Clean) ágazat magas színvonalú napi és időszakos takarítási feladatokat végez.

Anti-Graffiti Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

Anti-Graffiti Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

Az '96-os Anti-Graffiti Bt. megalakulása óta ' A teljes körű tisztaságért!' jelszavához hűen szembeszáll a környezetünket körülvevő piszokkal, mocsokkal és a mindent beborító falfirkákkal szemben. Tevékenységek: Falfirka eltávolítás, felületvédelem és felülettisztítás, Graffiti elleni védelem Kromofággal kezelt felület tisztítása , Homlokzattisztítás, Soppec jelzőfestékek forgalmazása, Grafitix vegyszerek forgalmazása. 5 év garancia minden elvégzett munkára.

BioSector

BioSector

BioSector 24 éves szakmai múlttal rendelkező társaság, kizárólag csak egészségügyi kártevő mentesítéssel foglalkozik. A sikeres szakmai munkát a legmagasabban képzett egészségügyi gázmesterek látják el, akik nagy tapasztalattal, hozzáértéssel, szimpatikus magatartással végzik a szolgáltatást. Szolgáltatások: Rovarirtás, csótányirtás, hangyairtás, rágcsálóirtás!

Biothys Hungary Kft

Biothys Hungary Kft

A Biothys Hungary Kft. a német Biothys GmbH magyarországi képviselője. A franciaországi laboratórium többéves kutató- és fejlesztőmunkájának eredményeképpen a cég napjainkban a legmodernebb szagtalanításra alkalmas termékeket és technológiai megoldásokat kínálja. A Biothys termékek és technológiák szabadalmi oltalom alatt állnak Főbb tevékenységi területeink: Szagtalanítás: - szennyvíz - hulladék - komposztálás - mezőgazdaság - élelmiszeripar - könnyűipar, nehézipar - belső terek - társasházak, háztartások

Budapest - Írtójóírtás Kft.

Budapest - Írtójóírtás Kft.

A csótányok és egyéb kártevők (rágcsálók, egerek, patkányok, valamint rovarok, hangyák, ágyi poloskák, stb) jelenléte a lakásban több, mint kellemetlen. Fertőző betegségeket terjeszthetnek, allergiás reakciókat válthatnak ki és sokszor a legtisztább lakásokat sem kímélik. Ha már minden házi praktikát, csodaszert kipróbált ellenük, de semmi nem vezetett eredményre, bízza szakemberekre a kártevőmentesítést. Hívja az Irtójóirtás Kft-t! Elérhetőségek: 1188 Budapest Bocskai utca 103/B

Bushido Security Kft.

Bushido Security Kft.

Takarítás Budapest egész területén. Minőségi munkavégzés legjobb árakon. Most akciónk keretén belül rendkívül jó áron tudja igénybe venni szolgáltatásaink. Takarító cégünk takarítási kuponnal is igyekszik az önök kedvében járni. Válassza ki az önnek legideálisabb takarítás kupon és takarító csapatunknak a helyszínen mutassa fel, így máris még olcsóbban tudja takarító cégünket igénybe venni. Kereshet minket a weboldalunkon és hívhatja forródrótunkat! Takarítás lakásokban ,irodákban, családi házakban, iskolákban, üzletekben minőségi munkafolyamattal, kedvező áron, garanciával!

Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten

Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten

WC-je, lefolyója eldugult? Tudjuk, hogy ez a legbosszantóbb jelenség! Éppen ezért tanácsoljuk mindenkinek, hogy azonnal hívjon szakembert és a dugulás a múlté lesz. A dugulás okának feltárását és annak megszüntetését akár 1 órán belül elkezdik szakembereink, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek. Professzionális gépeinknek, felszereléseinknek köszönhetően a dugulás forrásának a megtalálása és annak elhárítása garantált! Mindenek mellett alacsony áron dolgozunk és megbízható minőséget nyújtunk.

Dugulás-Elháritás

Dugulás-Elháritás

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyors kiszállással, kedvező árakkal. Éjjel-nappal a hét bármely napján hívató duguláselhárítás szolgáltatásuk. - Mosdó, mosogató, kézmosó duguláselhárítása - Kád, zuhanytálca dugulás elhárítása: - Padlóösszefolyó duguláselhárítás: - WC dugulás elhárítás. - Kültéri dugulások elhárítása:

Hatékony takarítás

Hatékony takarítás

A Hatékony takarítás weboldal bemutatja azokat az élethelyzeteket, melyekkel biztosan Őnök is találkoztak már takarítás előtt, közben vagy után. Takarítással kapcsolatos hasznos információk, tippek, trükkök, tájékoztatók, a jövő technológiájának bemutatása.

Hirdetés
Ipari alpinista

Ipari alpinista

Alpinistáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak, és tisztán tartják munkakörnyezetüket. Képzett ipari alpinistáink munkájukon kívül hobbijukban is alkalmazzák a különböző kötéltechnikai módszereket. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Lefolyás KKT

Lefolyás KKT

A Lefolyás KKT duguláselhárítás és csatornatisztítás területén 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Munkáikat jó minőségben és korrekt árakon vállalják. Tevékenységük a duguláselhárítás és csatornatisztítás területén: Csatorna és lefolyó rendszerek duguláselhárítása, tisztítása; Gépi vizes átmosása womával; Aknák és csőrendszerek kézi és gépi gyökértelenítése; Szemétledobó csövek vizes-vegyszeres tisztítása, átmosása, fertőtlenítése; Wc-k, mosdók, mosogatók, kádak, zuhanyzók, zuhanytálcák, pisoárok padlóösszefolyók és egyéb lefolyók duguláselhárítása; Szükség esetén kamerás csatornavizsgálat.

Létesítménygazdálkodás

Létesítménygazdálkodás

Az egyre jobban felszerelt épületek összetett működtetési feladatai olyan felkészültséget kívánnak, hogy mára a facility management különálló iparággá fejlődött. A gyakorlat is azt mutatja, hogy - figyelembe véve a gazdasági és adminisztrációs kérdéseket is - egyszerűbb, ha az ilyen jellegű feladatok elvégzésével ugyanaz a cég foglalkozik. Ajánlott tehát olyan, szakosodott cégre bízni ezt, mint például a Kraft FM, ahol szakszerű módon látják el az épületüzemeltetési feladatokat. Az épületautomatikai rendszerek üzemeltetése mellett (beleértve a fűtési, tűzoltási rendszereket) a szúrópróbaszerű és időszakos műszaki ellenőrzések, javítások, felújítási munkák elvégzése, és biztonságtechnikai felügyelet (például térfigyelő és betörésjelző rendszerek működtetése) is a cég feladatai közé tartozik. A kft. őrzési-védelmi, takarítási, IT üzemeltetési feladatokat is végez, továbbá 24 órás hibaelhárító gyorsszolgálatot is fenntart ügyfelei részére, akik közt bevásárló központok, oktatási intézmények, irodaházak, energetikai létesítmények és szállodák is egyaránt megtalálhatóak.

Ppadlószőnyeg magas minőségben

Ppadlószőnyeg magas minőségben

Kiváló minőségű padlószőnyegek, széles választékban, rengeteg színben, a Parketta-zóna kínálatában. Lakossági, irodai, modulszőnyegek és műfű padlószőnyegek közül lehet választani. Szakembereik hasznos tanácsokkal látják el a vásárlókat, hogy a lehető legjobb választás szülessen meg vásárláskor. Kivitelezést is vállalnak, ebben az esetben kiküldenek egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembert munkatársaik közül. A padlószőnyegek mellett különböző burkolati elemeket(laminált parketta, PVC, linóleum, parafa burkolat, stb.) is árulnak. Az üzletük a XVIII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Szigetcsép - Clean Base

Szigetcsép - Clean Base

Cégünk társasházak takarítására szakosodott. A mai gazdasági helyzetnek megfelelően irányelvünk a gazdaságos, költséghatékony és minőségi takarítás. Szem előtt tartva a Társasház és az Ön gazdasági szempontjait. Velünk csökkentheti a takarítás költségét, pénzt spórolva a társasháznak. Alkalmazkodunk az Ön igényeihez, legyen szó napi takarításról, vagy heti több alkalommal történő takarításról. Vállaljuk irodaházak takarítását is, felelősség biztosítással rendelkezünk. Áraink mindig az adott objektumra szabottak, kérem forduljon hozzánk bizalommal. Ingyenesen adunk árajánlatot, tegyen próbára minket!

Takarítás Budapesten

Takarítás Budapesten

Takarító céget keres? Ön nincs könnyű helyzetben. Az irodája, társasháza takarításához kell választania egy megbízható takarítócéget! Ön szerint milyen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy egy megbízható takarítócéget válasszon? Szakértelem és innováció? Megbízható, lelkiismeretes, munkájára igényes takarítók? Korszerű, és modern takarító eszközök? A padlószőnyeg tisztításánál ipari, professzionális gép? Minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező környezetbarát tisztítószerek? Teljeskörű felelősség biztosítás? Ha a felsorolt kérdésekben egyetért velünk, Ön jó helyen jár!

Tuti menü