Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti takarító cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapesti takarító cégek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
A valódi tisztaság - Real Clean

A valódi tisztaság - Real Clean

Cégünk irodatakarításra szakosodott, kiemelkedő minőségi és személyi feltételekkel rendelkező takarító vállalkozás. Számos hazai és nemzetközi cégnek nyújtunk higiéniai, irodatakarítási szolgáltatást. Keressen fel minket, hogy Önnek is valódi tisztaságot teremthessünk munkahelyén. Cégünk vállalja irodaházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen,speciális gépekkel végezzük.

Ablak Lux Kft.

Ablak Lux Kft.

Prémium takarítás Budapesten. Legjobb áron ultra tisztaság! Vállaljuk lakások, házak, ipari ingatlanok tisztán tartását, rendszeres vagy akár alkalmi takarítását. Tevékenységi körünkbe tartozik még rendelők, irodák antibakteriális fertőtlenítése, takarítása is. Ne feledje! Egy tiszta irodában sokkal szívesebben dolgoznak a kollégák is. Ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek. Hívjon minket bizalommal. Bármilyen kérdése, észrevétele lenne, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot, e-mailben ,vagy telefonon biztosítunk ingyenes visszahívást.

Ágnes Kft

Ágnes Kft

Az Ágnes Kft. 1986. óta végzi szolgáltatásaikat, irodai hátérrel, professzionális szinten. Irodák, iskolák, termelő-, szolgáltató- és élelmiszerüzemek, éttermek, higiéniai előírások betartásával végeznek komplett napi- és nagytakarítást. Fő tevékenységi körök: irodaépületek, egyéb intézmények napi és nagytakarítása ipari felülettisztítás függönymosás, szőnyegtisztítás élelmiszeripari üzem mikrobiológiai takarítás éttermi konyhák takarítása, fekete fehér mosogatás speciális takarítási feladatok ellátása építkezés, festés utáni nagytakarítás

Alpin-Clean Kft

Alpin-Clean Kft

Alpin-Clean Kft. szakembereik szakmai tudására és gyakorlatára alapozva céluk, hogy megrendelőik igényeit kielégítő komplex szolgáltatást nyújtsanak. Ennek érdekében a mindenkori előírások és technológiai irányelvek, valamint gyakorlati tapasztalataik alapján kidolgozott takarítási programjaikat a megrendelői elvárásokhoz igazodva rugalmasan alakítják. Tevékenységüket alapvetően két ágazatra bontották. Az Alpin ágazat ablaktisztítást és alpintechnikát igénylő feladatokat, a takarítási (Clean) ágazat magas színvonalú napi és időszakos takarítási feladatokat végez.

Angel Ruhatisztítás

Angel Ruhatisztítás

Az Angel Ruhatisztítás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megoldja Önnek minden ruházati termék vagy lakásban, étteremben, vendégházban található használati és dekorációs anyag tisztíttatását. Széles körű, megbízható partneri kapcsolatot alakított ki olyan tisztítást végző cégekkel, akik a maguk területén a szakma legjobbjai. Szolgáltatások: Felsőruházat tisztítás: öltöny, kosztüm, zakó, nadrág, szoknya, blézer, ing, blúz, kabát, stb. Alkalmi és különleges kezelést igénylő ruhák. Pipere mosás: ágynemű, törölköző, abrosz, stb. Szőnyegtisztítás - Bőrruházat - Egyedi ruhaneműk, függöny, vendéglátáshoz kapcsolódó ruhaneműk

Anti-Graffiti Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

Anti-Graffiti Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

Az '96-os Anti-Graffiti Bt. megalakulása óta ' A teljes körű tisztaságért!' jelszavához hűen szembeszáll a környezetünket körülvevő piszokkal, mocsokkal és a mindent beborító falfirkákkal szemben. Tevékenységek: Falfirka eltávolítás, felületvédelem és felülettisztítás, Graffiti elleni védelem Kromofággal kezelt felület tisztítása , Homlokzattisztítás, Soppec jelzőfestékek forgalmazása, Grafitix vegyszerek forgalmazása. 5 év garancia minden elvégzett munkára.

Aqua-Planing Szolgáltató Bt

Aqua-Planing Szolgáltató Bt

Az Aqua-Planing Szolgáltató Bt. egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területük a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása, amelyhez szakembereik segítségével biztosítják a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaik körének folyamatos bővítését. A takarítás minősége, és Megrendelőik elismerése alapján cégük a legjobb magyar szolgáltatók körébe kerülhetett.

Babar Bt

Babar Bt

A Babar Bt. elsősorban épületek takarítására rendezkedett be. Felszereltségük és szakmai hátterük lehetővé tette a teljes körű tisztítási módszerek kifejlesztését és alkalmazását. Kulcsátadás előtti épületek takarítása, valamint környezetének szebbé tétele tartozik fő tevékenységeik közé. Megrendelőik között mind magánszemélyek, mind közületek megtalálhatók. Műszaki felkészültségükről, a felhasznált anyagok minőségéről, az elvégzett munka teljesítéséről Megbízóik jó véleménnyel nyilatkoznak. Alkalmazottaik kis létszáma ellenére, évek óta együtt dolgozó, fegyelmezett gárda biztosítja a minőségi munkavégzést.

Belt Hungary Kft

Belt Hungary Kft

A Belt Hungary Kft 1991. óta működik a jelenlegi szlovák piacon, Magyarország területére 2002-ben terjesztette ki tevékenységét. Itt megtalálja az alapvető személy- és üzemi higiéniai termékeket, munkavédelmi megelőző-, tisztító- és védőszereket, eszközöket, ruházatokat. Forgalmazott termékeik széles skálájából kiemelésre került néhány professzionális takarító szer, eszköz és kiegészítő, amelyek alkalmazhatók a létesítmény és ipari takarításban, valamint az egészségügyben egyaránt. Jelentős raktárkészlettel rendelkeznek, amely Pozsonyban, Balatonfűzfőn és Budapesten található.

Hirdetés
Berger Higiénia Kft.

Berger Higiénia Kft.

Ön is vágyik egy tiszta környezetre ahol nem a bűz és a kosz veszi körül? Esetleg családi házban lakik és mindenütt csak a sok por veszi körül? Akkor önnek egy alapos takarításra van szüksége! Keresse takarítás szolgálatunkat, mert mi kitisztítjuk a lakását kívül - belül, hogy ön gondtalanul tudjon élni ingatlanában. Minden elvégzett takarítási munkáinkra ügyfél elégedettségi garanciát biztosítunk akár milyen területről is legyen szó. Cégünket Budapest egész részen igénybe tudják venni a hét minden napján! Hívjon, hogy lakása mindnél hamarabb a tisztaságtól tündőköljön!

BioSector

BioSector

BioSector 24 éves szakmai múlttal rendelkező társaság, kizárólag csak egészségügyi kártevő mentesítéssel foglalkozik. A sikeres szakmai munkát a legmagasabban képzett egészségügyi gázmesterek látják el, akik nagy tapasztalattal, hozzáértéssel, szimpatikus magatartással végzik a szolgáltatást. Szolgáltatások: Rovarirtás, csótányirtás, hangyairtás, rágcsálóirtás!

Biothys Hungary Kft

Biothys Hungary Kft

A Biothys Hungary Kft. a német Biothys GmbH magyarországi képviselője. A franciaországi laboratórium többéves kutató- és fejlesztőmunkájának eredményeképpen a cég napjainkban a legmodernebb szagtalanításra alkalmas termékeket és technológiai megoldásokat kínálja. A Biothys termékek és technológiák szabadalmi oltalom alatt állnak Főbb tevékenységi területeink: Szagtalanítás: - szennyvíz - hulladék - komposztálás - mezőgazdaság - élelmiszeripar - könnyűipar, nehézipar - belső terek - társasházak, háztartások

BM Clean Kft

BM Clean Kft

BM Clean Kft: ' Egy tisztább és szebb világért...' A BM Clean Kft 2005 év elején alakult. Ipari, kézi takarító eszközöket, ablaktisztító eszközök, -szereket, higiéniai termékeket: mosdó és toalett felszereléseket és egyéb tartozékokat, különböző elven muködtetett ipari porszívókat, takarító-, súroló-, tisztítógépeket, víz alatti medencetisztítókat valamint betoncsiszoló gépeket forgalmaznak.

Brillance Kft

Brillance Kft

Brillance Ipari -Tisztítószer Gyártó Kft: 1995-ben alapította egy testvérpár. Jelenleg a Brilliance az ipari tisztítószerek piacán elismert márka. Az iparba és HACCP rendszerekhez nyújtanak hatékony zsíroldó és fertőtlenítő rendszereket, nagykonyhák, éttermek, intézmények, takarítócégek és egyéb ipari létesítmények számára. Hatékony megoldások az iparban és HACCP rendszerekben!

BSZF-TFN ZRt

BSZF-TFN ZRt

A BSZF-TFN ZRT francia- magyar vegyes tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást, az ország egész területén. Fő tevékenységek: Takarítás, Teljes körű üzemeltetés, Vagyonvédelem, Recepciós szolgálat, Biztonságtechnika, Műszaki üzemeltetés, Karbantartás, Munka és tűzvédelem, Kertészet. Bármely szakterületén működő, bármilyen funkciójú ingatlanban magas színvonalú, minden igényt kielégítő takarítási szolgáltatást képes nyújtani.

Buda Clean Kft

Buda Clean Kft

A Buda Clean Kft. 2001-ben alakult. Fő profiljuk tisztítószerek, higiéniai termékek és kozmetikai termékek gyártása valamint kis- és nagykereskedelme. Clean márkanéven forgalmazott termékeket 2005 óta exportálják is. Jelenleg Közép- és Kelet Európa 9 országában vannak jelen termékeik, valamint Romániában állandó képviseletük van. 2006 óta a Higiexpressz szolgáltatás igénybevételével a szerződéses partnereknek akár 4-6 órán belül házhoz is szállítanak.

Budapest - Cleaner Elite Bt.

Budapest - Cleaner Elite Bt.

Cégünk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára. Több éves fennállása óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors és precíz elvégzésére hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk. Tevékenységi körünkbe tartozik a takarító gépek bérbe adása, mélygarázsok, üzletek, raktárak, éttermek, szönyegtisztítás, kárpittisztítás, ablaktisztítás, lakás, ház, és irodatakarítás, amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk igény szerint. Cégünk építkezés vagy felújítás utáni nagytakarítást is vállal.

Tuti menü