Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarító Gépek-Eszközök Gyártói, Forgalmazói - Budapest képes leírás - Budapesti takarító cégek.tlap.hu
részletek »

Takarító Gépek-Eszközök Gyártói, Forgalmazói - Budapest - Budapesti takarító cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Takarító Gépek-Eszközök Gyártói, Forgalmazói - Budapest
Keresés
Találatok száma - 18 db
Correct House Bt

Correct House Bt

A Correct House Bt 2005 májusában alakult Budapesten. A cég fő profiljába, ingatlankezelés és az ezzel járó egyéb szolgáltatások tartoznak. Szolgáltatások: - épületek, irodaházak, magánházak takarítása - tisztítószerek forgalmazása - takarítógép kölcsönzés

Diversal Kft

Diversal Kft

A Diversal Kft magyar tulajdonú cég, munkatársaik tisztítástechnológia területén szerzett tapasztalata és felkészültsége garantálja vásárlóinak, hogy a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá. A cég termékpalettáján megtalálhatók a takarításhoz, tisztításhoz szükséges valamennyi gép és eszköz széles skálája - mely cége gazdasági tevékenységétől, a takarítani kívánt terület méretétől, jellegétől függetlenül -képes kielégíteni bármilyen felmerülő igényt.

Főkefe Nonprofit Kft

Főkefe Nonprofit Kft

A Főkefe Nonprofit Kft. elsősorban élőmunka-igényes termékek gyártásával, illetve bérmunkában különböző termékek összeszerelésével, válogatásával, címkézésével, csomagolásával foglalkozik, valamint papíripari tevékenységének keretében végez például dobozgyártást. A Főkefe alaptevékenységi köre ma is a - hagyományosan elsősorban vakok által végzett - kefe-, és seprűgyártás, amelyet a cég neve is tükröz.

Global Clean Service Bt

Global Clean Service Bt

A Global Clean Service fő profiljába a takarítás és tisztítástechnika illetve, az ehhez kapcsolódó takarítóeszközök és gépek forgalmazása, teljes körű szerviz szolgáltatás tartozik. Munkatársaik több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Szolgáltatások: - Takarító eszközök forgalmazása - Gépek, alkatrészek és tartozékok forgalmazása - Tisztítószerek forgalmazása - Konyhai mosogató és tisztítószerek forgalmazása - Személyi higiénia tervezése és termékek forgalmazása - Takarítási és higiéniai tervek készítése - Tanácsadás - Szerviz szolgáltatás

HoRob Kft

HoRob Kft

A Horob Kft 10 éve foglalkozik professzionális takarítástechnológiával. Takarítógépek, eszközök, tisztítószerek eladásán felül technológiai segítséget nyújtanak partnereiknek. Segítenek adott pénzügyi kereteken belül a technológiának megfelelő leggazdaságosabb megoldást biztosítani. Beszállítóik megbízhatóak, kiváló minőségű termékek gyártói. Sok éves kapcsolatainknak köszönhetően folyamatos, nagy raktárkészlettel rendelkeznek. Rövid Szállítási határidő, legtöbb esetben raktárról, saját szerviz, valamint a szükséges alkatrész- és tartozékraktárnak köszönhetően gyors, hatékony szolgáltatást nyújtanak.

IL Contatto Kft.

IL Contatto Kft.

Az IL Contatto Kft. többek között takarítóeszközökkel, tisztítószerekkel és komplett szállodai felszerelésekkel foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak takarítógépek és tartozékai. Kínálatunkban szerepel környezetbarát és hagyományos toalett papír, kéztörlő, papírtörlő, melyekhez adagolóval is szolgálhatunk. A felsoroltakon kívül számos termék közül válogathat. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra. Várjuk megrendelését e-mailben vagy telefonon. Kérje egyedi árajánlatunkat.

Komplex Trade Bt

Komplex Trade Bt

A Komplex Trade Bt. 1997 óta foglalkozik bevásárlóközpontok, irodaházak, gyárak, vendéglátóhelyek és más munkahelyek higiéniai termékekkel történő ellátásával. Termékeik megfelelnek az előírásoknak. Készséggel és természetesen ingyen nyújtanak segítséget érdeklődő, ajánlatot kérő ügyfeleiknek. 3M szennyfogó szőnyegek, 3M biztonsági szőnyegek,3M uszodai szőnyegek, 3M csúszásgátlószalagok, Öltöző berendezése, egyéb fémszekrények, Mosdóhigiéniai termékek, stb.

Környezetdoktor Kft

Környezetdoktor Kft

Környezetdoktor - olajsár-irtás felsőfokon Ásványi és ipari olajszennyeződések eltávolítása gyorsan, hatékonyan, és biztonságosan! Tudományosan alátámasztott, természetes alapanyagú termékek, melyek megváltoztatják az életünket!

POLTI gőztisztító gépek

POLTI gőztisztító gépek

Vegyszerek ideje lejárt! Polti gőztisztító gépei kíméletlen erővel pusztítják el a szennyeződéseket és kórokozókat. Európa számos országában a Polti vezető szerepet tölt be a háztartási elektromos gőz készülékek piacán. A minőségi gőztisztító készülékek ismérvei a korlátlan működés, a speciális kazán, a biztonsági záró sapka, a No-Volt rendszer, és a gőzszabályozás. Ezen ismérveket figyelembe véve a polti készülékek maradéktalanul biztosítják az egy vízfeltöltéssel való hosszú és folyamatos működést. A kazán anyaga rozsdamentes acél, vagy speciális nagy nyomás-ellenállású alumínium ötvözet, melyen nehezen tapad meg a vízkő, és amely rendkívül időtálló. A többszintű biztonsági rendszer még nagy nyomás mellett is biztosítja a megfelelő gőzmennyiséget.

Hirdetés
Quadrotex Kft

Quadrotex Kft

Quadrotex Kft saját Know-how és technológia felhasználásával - folyamatos fejlesztések mellett - immár több mint 80 saját terméket állítanak elő. Termékeik kialakításánál igyekeztek figyelembe venni a piac minden szegmensének igényét; így széles skálára helyezték termékeik minőségét. Termékpalettájukon szerepel: mosogatószivacs, autómosó szivacs, gyermekszivacs, masszázsszivacs, fürdőszoba szivacs, csodaszivacs, törlő kendő, törlőpárna, felmosó kendő, pamut felmosó, autóápolás kiegészítő eszközei, súroló párna, edénysúroló, szappanos párna, kozmetikai ápolás kiegészítő eszközei, konyhai tisztítás, szappanos súroló, konyhai rongy.

Salesianer Miettex

Salesianer Miettex

Az 1916-ban alapított vállalkozás a mai napig családi tulajdonban van és ennek köszönhetően stabil hátteret biztosít a bértextília megoldásokra. A vállalat alaptevékenységét a mosdóhigiéniai és szennyfogó-szőnyeg szolgáltatások egészítik ki. A kínálat ma magába foglalja a szolgáltatásokat, termékeket és logisztikai megoldásokat az alábbi üzletágakban: job, gast, med, micro, fresh és matten. - Munkaruházat az iparban és a kereskedelemben - Bértextília-szolgáltatás a szállodák és éttermek részére - Teljes körű textilszolgáltatás az egészségügyben - Tisztatér-ruházat szolgáltatás - Mosdóhigiéniai termékek és szolgáltatások - Szennyfogó- és reklámszőnyeg szolgáltatás. A Salesianer Miettex a legmodernebb technológiákkal és minőségi szolgáltatásokkal segít a 21. századi kihívásoknak megfelelni; és ezek az értékek biztosítják a vállalkozás piacvezető pozícióját.

SH-ITB Kft

SH-ITB Kft

SH-ITB Kft. szakembergárdája 1991 óta számos világhírű takarítógépet gyártó cég generálimportőre, 2005-től a legnagyobb német takarítógépeket gyártó vállalat a HAKO GmbH kizárólagos partnere. A professzionális takarítás teljes eszköztárát nyújtja üzletfeleinek, kezdve a kézi ipari partvistól, az egykefés felmosó automatán keresztül a legnagyobb felülős seprőgépig.

Sistem Air

Sistem Air

Telepítsen épülő otthonába központi porszívót! A központi porszívó kezelése határozottan könnyebb és kellemesebb, tökéletesen higiénikus, mialatt ellátja azokat a funkciókat, amelyeket a szokványos porszívók. A Sistem Air piacvezető központi porszívó gyártó Európában, a piaci igények folyamatos követésével törekszik a legalaposabban megfelelni a végfelhasználói elképzeléseknek. A központi porszívók különösen széles kínálatával várjuk, de bármely termék esetén gazdaságosságra törekszünk, és a megfelelő ár/érték arány fenntartására. Az összes porszívó berendezéshez legalább 2 év garanciát adunk. A Sistem Air számára fontos az innováció, és fontosnak tartja a közeli kapcsolatot a kivitelezőkkel, hogy magas minőséget biztosítson termékeinek.

Sistema Embell

Sistema Embell

Az Embell rendszer egy világújdonság. Mindig tiszta vízzel mos fel! Innovatív tisztavíz adagoló rendszerének köszönhetően nagyon magas fokú tisztító hatást tudunk elérni. A rendszer teljesen mechanikus működésű, így semmilyen külső energia ellátásra nincs szüksége. A használata nagyon egyszerű, ugyanazt kell csinálni, mint eddig a hagyományos felmosó esetén. Élvezze a tiszta víz által adott tökéletes higiéniát!

Szőnyegexpressz Bt.

Szőnyegexpressz Bt.

A Szőnyegexpressz Bt. több mint 10 éves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkezik. Szőnyeg - és kárpittisztítás, takarító gép kölcsönzés. kézi perzsa, sötétítőfüggöny ,velúr, csipkefüggöny, kettős velúr, pléd, pálcás velúr, ágytakaró, velúr padlószőnyeg fürdőszobaszőnyeg , tűzött buklé bárány , hamis buklé birka ,torontáli gépi szőnyeg ,suba gépi szőnyeg szegés, rojtozás , szőttes kézi szőnyeg szegés, rojtozás , gyapjú kézi szőnyeg javítás ,cserge bárminemű textília vegytisztítása ,frízé helyszíni kárpittisztítás ,axminszter helyszíni szőnyegtisztítás ,buklé poratkátlanítás filc padlószőnyeg , kókusz ,kínai vietnámi csipkefüggöny tisztítása.

Takarítógépek, tisztítószerek kedvező áru forgalmazása

Takarítógépek, tisztítószerek kedvező áru forgalmazása

Professzionális minőségi takarítógépek a Ro-Land Plus Kft. kínálatában. Kínálatunkban megtalálható a Lennant, Sebo, Fimap, Ghibli és nem utolsó sorban Nilfisk Alto termékei. Válaszon terméket az ön területének a megfelelő felhasználására ami legyen a hagyományos, FAST, ECHO, ReadySpace Tennant által kifejezetten ipari felületekre kifejlesztett ES technológia. A takarítógépeken kívül rengetek tisztítószert (felületkezelők és bevonatok, folyékony szappan, ipari krémek és szappanok és sok más) és egyéb takarításhoz nélkülözhetetlen terméket is forgalmaznak vásárlóik számára. Telephelyük a XIV. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Tork

Tork

Tork - megoldás mindenre Bárhol is van szükség törlésre, szárításra, tisztításra vagy polírozásra, mindig van egy megioldás, melynek neve Tork. Egy megoldás, mely növeli a higiéniát, és hatékonyabbá teszi a tisztítást. Ezzel az ügyfelek pénzt, időt, fáradságot takarítanak meg. Továbbá növeli a felhasználók jó közérzetét, kényelmét, és lelki nyugalmát.

Tuti menü