Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítócégek - Budapest képes leírás - Budapesti takarító cégek.tlap.hu
részletek »

Takarítócégek - Budapest - Budapesti takarító cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Takarítócégek - Budapest
Keresés
Találatok száma - 40 db
A valódi tisztaság - Real Clean

A valódi tisztaság - Real Clean

Cégünk irodatakarításra szakosodott, kiemelkedő minőségi és személyi feltételekkel rendelkező takarító vállalkozás. Számos hazai és nemzetközi cégnek nyújtunk higiéniai, irodatakarítási szolgáltatást. Keressen fel minket, hogy Önnek is valódi tisztaságot teremthessünk munkahelyén. Cégünk vállalja irodaházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen,speciális gépekkel végezzük.

Ablak Lux Kft.

Ablak Lux Kft.

Prémium takarítás Budapesten. Legjobb áron ultra tisztaság! Vállaljuk lakások, házak, ipari ingatlanok tisztán tartását, rendszeres vagy akár alkalmi takarítását. Tevékenységi körünkbe tartozik még rendelők, irodák antibakteriális fertőtlenítése, takarítása is. Ne feledje! Egy tiszta irodában sokkal szívesebben dolgoznak a kollégák is. Ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek. Hívjon minket bizalommal. Bármilyen kérdése, észrevétele lenne, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot, e-mailben ,vagy telefonon biztosítunk ingyenes visszahívást.

Ágnes Kft

Ágnes Kft

Az Ágnes Kft. 1986. óta végzi szolgáltatásaikat, irodai hátérrel, professzionális szinten. Irodák, iskolák, termelő-, szolgáltató- és élelmiszerüzemek, éttermek, higiéniai előírások betartásával végeznek komplett napi- és nagytakarítást. Fő tevékenységi körök: irodaépületek, egyéb intézmények napi és nagytakarítása ipari felülettisztítás függönymosás, szőnyegtisztítás élelmiszeripari üzem mikrobiológiai takarítás éttermi konyhák takarítása, fekete fehér mosogatás speciális takarítási feladatok ellátása építkezés, festés utáni nagytakarítás

Aqua-Planing Szolgáltató Bt

Aqua-Planing Szolgáltató Bt

Az Aqua-Planing Szolgáltató Bt. egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területük a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása, amelyhez szakembereik segítségével biztosítják a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaik körének folyamatos bővítését. A takarítás minősége, és Megrendelőik elismerése alapján cégük a legjobb magyar szolgáltatók körébe kerülhetett.

Babar Bt

Babar Bt

A Babar Bt. elsősorban épületek takarítására rendezkedett be. Felszereltségük és szakmai hátterük lehetővé tette a teljes körű tisztítási módszerek kifejlesztését és alkalmazását. Kulcsátadás előtti épületek takarítása, valamint környezetének szebbé tétele tartozik fő tevékenységeik közé. Megrendelőik között mind magánszemélyek, mind közületek megtalálhatók. Műszaki felkészültségükről, a felhasznált anyagok minőségéről, az elvégzett munka teljesítéséről Megbízóik jó véleménnyel nyilatkoznak. Alkalmazottaik kis létszáma ellenére, évek óta együtt dolgozó, fegyelmezett gárda biztosítja a minőségi munkavégzést.

Berger Higiénia Kft.

Berger Higiénia Kft.

Ön is vágyik egy tiszta környezetre ahol nem a bűz és a kosz veszi körül? Esetleg családi házban lakik és mindenütt csak a sok por veszi körül? Akkor önnek egy alapos takarításra van szüksége! Keresse takarítás szolgálatunkat, mert mi kitisztítjuk a lakását kívül - belül, hogy ön gondtalanul tudjon élni ingatlanában. Minden elvégzett takarítási munkáinkra ügyfél elégedettségi garanciát biztosítunk akár milyen területről is legyen szó. Cégünket Budapest egész részen igénybe tudják venni a hét minden napján! Hívjon, hogy lakása mindnél hamarabb a tisztaságtól tündőköljön!

BSZF-TFN ZRt

BSZF-TFN ZRt

A BSZF-TFN ZRT francia- magyar vegyes tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást, az ország egész területén. Fő tevékenységek: Takarítás, Teljes körű üzemeltetés, Vagyonvédelem, Recepciós szolgálat, Biztonságtechnika, Műszaki üzemeltetés, Karbantartás, Munka és tűzvédelem, Kertészet. Bármely szakterületén működő, bármilyen funkciójú ingatlanban magas színvonalú, minden igényt kielégítő takarítási szolgáltatást képes nyújtani.

Budapest - Cleaner Elite Bt.

Budapest - Cleaner Elite Bt.

Cégünk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára. Több éves fennállása óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors és precíz elvégzésére hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk. Tevékenységi körünkbe tartozik a takarító gépek bérbe adása, mélygarázsok, üzletek, raktárak, éttermek, szönyegtisztítás, kárpittisztítás, ablaktisztítás, lakás, ház, és irodatakarítás, amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk igény szerint. Cégünk építkezés vagy felújítás utáni nagytakarítást is vállal.

Budapest - Cleaning Company Kft

Budapest - Cleaning Company Kft

Megbízható takarítócéget keres? Ha szalad a lakás, de nincs ideje rendbe tenni vagy épp a felújítás után vannak, mi segítünk! Vállalunk lakástakarítást, irodatakarítást, nagytakarítást, ablaktisztítást, garázs- és ipari takarítást egyaránt. Nagy szakértelemmel és megbízható munkatársakkal állunk szolgálatára. Professzionális eszközökkel és gyors munkával szolgáljuk megrendelőinket. Hívhat minket a takarítás napján is, hogy a váratlan helyzetekben se maradjon egyedül. Korrekt árakkal és minőségi munkavégzéssel érjük el az elégedettséget. Keressen minket bátran!

Hirdetés
Budapest - PQS International Hungary Kft.

Budapest - PQS International Hungary Kft.

Cégünk közel 20 éves szakmai tapasztalattal bír irodaházak, kórházak, gyárak, ipari létesítmények, tömegközlekedési eszközök takarítási feladatainak ellátásában. Mind takarítógép, mind pedig vegyszer-technológia területén a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, gondosan ügyelve arra, hogy munkatársainknak legyen lehetősége azok helyes használatát elsajátítani és így a rendelkezésre álló erőforrásokat hatékonyan alkalmazni, magas minőségű, megbízható szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek. Ügyelve a környezeti terhelés minimalizálására, arra törekszünk, hogy takarítási tevékenységünk során a higiéniás szempontok érvényesülésén túl, egy adott létesítmény esztétikai minősége is tartós maradjon.

Building Service

Building Service

A Building Service takarító cég jelenlegi formájában 1993 óta tevékenykedik. A cég irodák karbantartására specializálódott. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. Szolgáltatások: Takarítási tanácsadás, - Heti 2-3X-i takarítás, Heti 5X-i takarítás, - Átalánydíjas takarítás, - Piperetakarítás, - Nagytakarítás

Carpex Kft

Carpex Kft

A Carpex Kft 1994-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú cég. A cég megalakulása óta megbízható és konstans teljesítményének eredményképp folyamatos fejlődést mondhat magáénak, melyet árbevételük is tükröz. Közel 20 év szakmai tapasztalat. Garancia minden elvégzett munkára. Kreatív, lendületes és fiatalos csapatszellem. Környzetbarát, korszerű technológiák alkalmazása. Díjmentes próba szőnyegtisztítás!

Deluxe Clean

Deluxe Clean

Cégünk 2008-ban kezdett takarítási munkákat végezni egyéni vállalkozóként, főleg családi házakban, magánszemélyeknél. A Deluxe-Clean Kft. 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy komplex minőségi szolgáltatást biztosítson cégeknek, főként irodáknak, irodaházaknak, társasházaknak és olyan üzemeltetési területeken, amelyekkel maguk a társaságok közvetlenül nem kívánnak foglalkozni, hanem hatékonyságuk megőrzésének vagy javításának érdekében célszerűbbnek látják azokat erre szakosodott külső vállalkozástól szolgáltatás formájában igénybe venni. A takarítás területén szerzett kiemelkedő tapasztalatainknak és a piacon egyedülálló minőségpolitikánknak köszönhetően ügyfeleink jelentős költségmegtakarítást érhetnek el kifogástalan színvonalú szolgáltatás és megelégedettség mellett. Tevékenységünk során Ügyfeleink igényeit folyamatosan figyelembe véve és azokhoz rugalmasan alkalmazkodva mindig arra törekszünk, hogy egy vállalkozás valamennyi takarítási feladatának elvégzésére képesek legyünk a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, gyorsan és pontosan garanciával!

DeLuxe Service Takarító Szolgálat

DeLuxe Service Takarító Szolgálat

A DeLuxe Service Takarító Szolgálat 2006-tól nyújt megbízható, minőségi takarítási szolgáltatásokat Budapest egész területén. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítanak Budapesten és körzetében. Megbízhatóság, minőség egy helyen! Takarítsa meg idejét a DeLuxe Service Takarító Szolgálattal! Fő profiljuk: Lakás takarítás, családi ház takarítás, társasház takarítás, iroda takarítás, irodaház takarítás, SOS házibuli utáni takarítás, nagytakarítás. Irodák napi, heti, illetve nagytakarítása, üzlethelyiségek rendszeres vagy alkalmi takarítása,Társasházak folyamatos takarítása és nagytakarítása, oktatási intézmények takarítása építkezés, felújítás utáni nagytakarítás Takarítási szolgáltatások: Irodák napi, heti, illetve nagytakarítása, üzlethelyiségek rendszeres vagy alkalmi takarítása,Társasházak folyamatos takarítása és nagytakarítása, oktatási intézmények takarítása építkezés, felújítás utáni nagytakarítás, kivitelezés utáni takarítás, festés, felújítás utáni nagytakarítás, eseti, napi, heti, kétheti rendszerességgel állnak Megrendelőik szíves rendelkezésére.

Egyszerűen Tiszta Kft

Egyszerűen Tiszta Kft

A napi takarítás elengedhetetlen az irodában, társasházban és az intézményekben. Rengeteg időt és energiát emészt feli. Cégünk profi és megbízható takarító személyzettel végzi el Ön helyett ezt a feladatot, kedvező áron! Tőlünk nem csak tisztaságot, hanem több időt kap ajándékba! Velünk nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat. Tapasztalataink alapján ahol rendszeresen végezzük a takarítást ott az emberek kiegyensúlyozottabbak.Ügyfeleink megelégedettsége nekünk biztonságot ad. Mi pontosan tudjuk mire van szüksége a takarítás terén.

Elite 2002 bt

Elite 2002 bt

Cégünk 2002-ben alakult, s Budapest és vonzáskörzetét helyezte a fókuszába. Célunk mindig is a megrendelői igények maximális szem előtt tartása, s emellett nagy hangsúlyt fektetünk az Európai Uniós szabályok betartására. A cég vezetősége nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, melyet ebben az ipari szegmensben eltöltött hosszú évek tapasztalatának köszönhet. Ezt a tudást igyekszünk átadni folyamatosan kollégáinknak, mely a módszeres napi takarítástól a takarítási technológiák megfelelő alkalmazásáig terjed. Egyik legnagyobb partnerünk már több mint 7 éve a Brokernet Holding Zrt. akinek hosszú távú megelégedettsége igazolja munkánk minőségét. Cégünk főbb szolgáltatási területei: napi irodatakarítás, rendszeres ellenőrzéssel, nagytakarítás, mely kellően szervezett és átgondolt, kárpit és száraz szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, ( akár alpintechnikával is ), mélygarázs tisztítás (beton, epoxy gyanta felületek), különböző padlóburkolatok tisztítása, impregnálása, polírozása.

FiveStar Clean

FiveStar Clean

Cégünk 100% - ban magyar tulajdonban levő cég. Több mint 5 éve vagyunk a piacon. Az elmúlt évek gazdasági nehézségei ellenére is tovább tudtunk fejlődni. Korábbi partnereink munkánk minőségével elégedettek, így az esetleges megszorítások ellenére is kitartottak mellettünk, sőt új partnerekkel is kapcsolatba tudtunk lépni. Sikerünk egyik titka a folyamatos megújulás, új dolgok iránti nyitottság, fejlődés. Fő tevékenységünk : - takarítási szolgáltatások - kertészeti szolgáltatások - hóeltakarítás - takarítógépek, szőnyegtisztító gépek bérbeadása - higiéniai töltőanyagok forgalmazása

Tuti menü