Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisztítószer forgalmazók és gyártók képes leírás - Budapesti takarító cégek.tlap.hu
részletek »

Tisztítószer forgalmazók és gyártók - Budapesti takarító cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Tisztítószer forgalmazók és gyártók
Keresés
Találatok száma - 16 db
Belt Hungary Kft

Belt Hungary Kft

A Belt Hungary Kft 1991. óta működik a jelenlegi szlovák piacon, Magyarország területére 2002-ben terjesztette ki tevékenységét. Itt megtalálja az alapvető személy- és üzemi higiéniai termékeket, munkavédelmi megelőző-, tisztító- és védőszereket, eszközöket, ruházatokat. Forgalmazott termékeik széles skálájából kiemelésre került néhány professzionális takarító szer, eszköz és kiegészítő, amelyek alkalmazhatók a létesítmény és ipari takarításban, valamint az egészségügyben egyaránt. Jelentős raktárkészlettel rendelkeznek, amely Pozsonyban, Balatonfűzfőn és Budapesten található.

BM Clean Kft

BM Clean Kft

BM Clean Kft: ' Egy tisztább és szebb világért...' A BM Clean Kft 2005 év elején alakult. Ipari, kézi takarító eszközöket, ablaktisztító eszközök, -szereket, higiéniai termékeket: mosdó és toalett felszereléseket és egyéb tartozékokat, különböző elven muködtetett ipari porszívókat, takarító-, súroló-, tisztítógépeket, víz alatti medencetisztítókat valamint betoncsiszoló gépeket forgalmaznak.

Brillance Kft

Brillance Kft

Brillance Ipari -Tisztítószer Gyártó Kft: 1995-ben alapította egy testvérpár. Jelenleg a Brilliance az ipari tisztítószerek piacán elismert márka. Az iparba és HACCP rendszerekhez nyújtanak hatékony zsíroldó és fertőtlenítő rendszereket, nagykonyhák, éttermek, intézmények, takarítócégek és egyéb ipari létesítmények számára. Hatékony megoldások az iparban és HACCP rendszerekben!

Buda Clean Kft

Buda Clean Kft

A Buda Clean Kft. 2001-ben alakult. Fő profiljuk tisztítószerek, higiéniai termékek és kozmetikai termékek gyártása valamint kis- és nagykereskedelme. Clean márkanéven forgalmazott termékeket 2005 óta exportálják is. Jelenleg Közép- és Kelet Európa 9 országában vannak jelen termékeik, valamint Romániában állandó képviseletük van. 2006 óta a Higiexpressz szolgáltatás igénybevételével a szerződéses partnereknek akár 4-6 órán belül házhoz is szállítanak.

Bunzl Magyarország Kft

Bunzl Magyarország Kft

1991 óta munkahigiéniai és munkavédelmi termékek kereskedelmével foglalkoznak. Legnagyobb szállító partnerük a higiéniai papírtermékeket gyártó Kimberly-Clark. Termékkínálatuk lefedi a legtöbb gyártó és szolgáltató általános higiéniai és munkavédelmi igényét.Az ipari törlőkön és mosdóhigiéniai termékeken kívül ebbe a kínálatba tartoznak az általános takarító- és tisztítószerek, a takarítógépek, a szennyfogó rendszerek, az egyedi kivitelezésű munkaruhák valamint a tömegesen használt egyéni védőeszközök (kéz-, láb-, fej-, hallás- és légzésvédelem). Ezen kívül több szakma speciálisabb igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a takarítócégek hatékony takarítóeszközei, az egészségügyben és a szociális ellátásban használt inkontinencia-termékek vagy a vendéglátás és közétkeztetés fontos anyagai. Országos informatikai hálózat. Az ország teljes területére kiterjedő szállítási lehetőség, de azonnali raktári kiszolgálás is lehetséges. Területi képviseletek az ország minden megyéjében.

Clean Center Kft

Clean Center Kft

CleanCenter - Konyhahigiénia Rendszer - Áruház A konyhahigiéniai rendszer higiéniai programokból áll. A programokon belül megtalálod a kötelező higiéniához és a kultúrált tisztasághoz szükséges Clean Center fertőtlenítő- és tisztítószereket valamint a Tork higiéniai papírokat.

CleanTech Higiénia

CleanTech Higiénia

Az O-QUICK tisztító- és mosószerek használatával kíméli környezetét és pénztárcáját.A termékek Svájci liszensz alapján, napenergia hasznosításával készülnek.Antiallergén hatásuk miatt a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánljuk. Ár-érték arányuk kiváló! Kedvező szállítási feltételekkel rendelhet!

Euró Higiénia Kft

Euró Higiénia Kft

Euró Higiénia Kft 1993 óta működő mikro-vállalkozás, elsősorban olyan termékek importját bonyolítja, amelyek mind a higiéniához, mind Európához kapcsolják. Elsősorban a falpenész elleni védekezés, a levegőfertőtlenítés, a graffiti megelőzés, illetve eltávolítás, a ragasztás-technika, a csomagolás és a rovarcsapdák területén, főleg speciális termékekkel foglalkoznak.

Flor Kft

Flor Kft

A Flor Kft 20 éve tevékenykedik a takarítógépek -eszközök, higiéniai termékek és tisztítószerek forgalmazásának területén. A Flor a világ élvonalába tartozó termékek nagykereskedője, képviselete illetve szakszervize. Német és olasz gyári importból származó világszínvonalú márkákat forgalmaznak. Szolgáltatásaik: - egyedülállóan gyors szerviz - rövid szállítási határidő - alkatrész nagykereskedelem - lízinglehetőségek - oktatás, szaktanácsadás Forgalmazott márkák: Fiorentini, Euromop, Ghibli, Wirbel, Gansow, Santoemma, SPE, NBA, Kiehl, Tana, Dianos, Tork, Hagleitner, Vileda, 3M, Ametek, Six

Hirdetés
Greencity Öko Áruház

Greencity Öko Áruház

A Greencity Öko Áruházban kapható összes termék miőségi, környezetkímélő, energiatakarékos termék. Mint például- Napkollektorok, Almawin, ECOVER, Sonett és Klar öko tisztítószerek, akciós zöldkönyvek, kedvező árú bio kozmetikumok, légtisztítók, vizes porszívók és konyhai kisgépek mellett gáz- és üzemanyag megtakarítást segítő eszközök, szolár lámpák, LED világítási eszközök széles választékát kínálják!

Innoveng 1 Kft

Innoveng 1 Kft

Az Innoveng 1 Kft. a magyar vegyipar egyik kiemelkedő tagja. Saját fejlesztésű tisztító-, tisztító-fertőtlenítőszerei méltán vívták ki a felhasználók elégedettségét. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezik, ennek tagjai a vegyszerek mellett szaniter-higiéniával, papírtermékekkel, a honlapukon található komplett termékpalettával, HACCP rendszerek kiépítésével, HACCP kompatibilis rendszerekkel, valamint teljes körű adagolástechnikai megoldásokkal állnak a meglevő és leendő partnerek rendelkezésére.

Munkavédelem Higiénia Webáruház

Munkavédelem Higiénia Webáruház

Nehezen tud dönteni a webáruházakban szereplő termékek közül? De nem Nálunk! Döntést segítő termékbesorolásunknak köszönhetően könnyedén össze tudja hasonlítani a termékeinket minőség és ár szerint egyaránt.Egyszerű és gyors vásárlási folyamat regisztráció nélkül! Kiszállítás akár 3 munkanap alatt! Házhoz szállítás Érden belül és a környező városokba ingyenes!

Pistahegyi kft

Pistahegyi kft

A Pistahegyi Kft. 2007-óta foglalkozik háztartási vegyiáru és higiéniai termékek nagykereskedelmével. A választékban megtalálható közel 3000 termék biztosítja a vásárlóink elégedettségét, mert a brand termékeken kivül, kiváló minőségű, de az alacsonyabb árkategóriájú termékeket is megtalálják választékunkban. Minden hónapban más és más akciós termékeket ajánlunk kedves vásárlóinknak, melyeket akciós újságunkban is megjelenítünk. Az újság a honlapon is megtalálható.

SanOdor Kft

SanOdor Kft

A SanOdor Kft. 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon is bevezesse azokat az egyedülálló, higiéniai szolgáltatásokat, melyek létjogosultságát az elmúlt 70 év hűen bizonyítja. A higiéniai szolgáltatások mellett, folyamatosan arra törekszenek hogy teljeskörűen, a higiénia minden területén ki tudja szolgálni az ügyfeleit mindennemű higiéniai termékkel, úgy mint a környezetbarát illatosítókkal, szagtalanítókkal, légfrissítőkkel, tisztítószerekkel, töltőanyagokkal, toalettpapírokkal, papírkéztörlőkkel, a gazdaságos üzemeltetésű habos, spray-s és a klasszikus adagolású folyékony szappanokkal, piperecikkekkel, szállodai fürdőszoba kiegészítőkkel, mozgássérülteknek gyártott kapaszkodókkal, akadálymentes fürdőszobai eszközökkel, rozsdamentes szaniterekkel, automata és manuális adagolókkal, higiénikus, fertőtlenített WC ülőkékkel, dohányfüst semlegesítőkkel, női intimhulladék gyűjtőkkel stb.

Vofa Kft

Vofa Kft

A Vofa Kft- nél minden takarításhoz, mosáshoz, tisztálkodáshoz szükséges terméket megrendelhet egy helyen, kényelmesen, ingyenes házhozszállítással. Háztartási tisztítószerek: Lemosó, fertőtlenítőszer,szappan, ápolószer, mosópor, ablaktisztító, öblítő, mosogatószer, bútorápol, folyékony szappan, kozmetikum, tisztítószer, vegyiáru. Takarítóeszköz, szemeteszsák, műanyagáru, partvis, seprű, kendő, szivacsok, mop, takarítókocsi, adagolók Papíráru: wc papír, kéztörlő, szalvéta, Tork adagolók.

Weltweit Kft

Weltweit Kft

A Weltweit Kft. 2000-ben történt megalakulakítása óta dinamikusan fejlődő kereskedelmi vállalkozás, mely az Általános és üzemi higiénia, Munkavédelem, Gasztronómia, mosogatástechnológia, Takarítás- és tisztítástechnológia területén teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújt.

Tuti menü