Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasalás - Budapest képes leírás - Budapesti takarító cégek.tlap.hu
részletek »

Vasalás - Budapest - Budapesti takarító cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritasbudapest.tlap.hu » Vasalás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kézivasalás

Kézivasalás

Hagyományos kézi vasalás , jól képzett igényes és gyakorlott dolgozók által. A technikai hátteret nagygőznyomású magas színvonalú , modern technológiájú vasalók képviselik. A vasalás füst és kellemetlen illatoktól mentes megfelelő páratartalommal bíró helységekben történik. A visszaszállitáskor a textil áru névre szólóan, hajtogatva, nylon zsákba csomagolva, kosarakba kerül és igény esetén vállfán is kiszállításra kerülhet.

Miértvasalna

Miértvasalna

Belefáradt a végeláthatatlan vasalásba? Hasznosabban töltené a vasalás helyetti heti 2-3 órát? Vállalják éttermek, hotelek, panziók, rendezvényszervező cégek részére : asztalterítők, abroszok, függönyök, lepedők, kötények, konyharuhák, különböző konyhai és szobai textíliák vasalását. Intézmények részére vállalnak : egyenruhák, lepedők, asztalterítők, függönyök és egyéb más speciális kelmék vasalását. Igény szerint a termékek mosását is vállalják!

Vasalófutár

Vasalófutár

Önnek is teher a vasalás? A Vasalófutár leveszi a válláról! A vasalófutár professzionális szolgáltatást nyújt mindenkinek, akik inkább élvezni akarják értékes szabadidejüket, mint bosszankodni a vasalás miatt. Ruhatárát 24 órán belül gondosan kivasalják és díjmentesen, háztól házig szállítják otthonába, vagy akár a munkahelyére. Filozófiájuk, a tökéletes, tiszta munka és a pontos szállítás, reggel, délben vagy akár este.

Vasalok

Vasalok

A Vasalok csapatának magas színvonalon képzett vasalónői ruháidat frissre, illatosra vasalják, futáruk pedig a kért időre részedre visszaszállítja. A futáruk felkeres a számodra legalkalmasabb időpontban, pontos mérlegükön leméri és átveszi a ruhákat, és 24 vagy 48 órán belül visszaszállítják a kivasalt ruháidat. Rendszeres és alkalmankénti vasalást is vállalnak, bármely mukanapon 07.00 és 21.00 óra között állnak rendelkezésedre. Ruháidat teljes biztonságban, az azonosítást lehetővé tevő, higienikus dobozokban szállítják el, majd csúcsszínvonalú gépeinken végzett kíméletes kézi vasalás és tüzetes ellenőrzés után, igényed szerint hajtogatva vagy vállfázva és védőcsomagolással ellátva juttatják vissza a kész ruhadarabokat. A Vasalok futárszolgálat szolgáltatásai jelenleg Budapesten és Gödöllő 20 km-es körzetében működik házhoszállítási díj nélkül. Árak 10kg feletti megrendelésnél 12% kedvezmény.

Vasalókirály

Vasalókirály

A Vasalókirály három éve jelent meg a piacon. Steril, füstmentes környezetben végzik el a vasalást, A Vasalókirálynál az Ön vasalnivalója nem hagyja el a céget, az átadástól a kézbesítésig ugyanazon emberek gondoskodnak a folyamatosan magas szintű szolgáltatás biztosításáról. Vasalás háztól házig!

Tuti menü